Wat is een bovenloopkraan?

kraan

De bovenloopkranen van ons zijn onmisbaar wanneer u veelvuldig zware lasten moet hijsen. Dit kan het geval zijn in werkplaatsen van een autobedrijf of een bouw gerelateerd bedrijf. De bovenloopkranen maken het mogelijk om, zelfs de aller zwaarste hijslasten, makkelijk te verplaatsen van de ene naar de andere kant van het pand. De kranen hebben een grote reikwijdte zodat ze geschikt zijn voor allerlei materialen en producten. Maak het uzelf en uw werknemers de werkzaamheden een stuk makkelijker door één van de producten van ons aan te schaffen. Voor de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten want alle bovenloopkranen zijn zeer betaalbaar. Liever een tweedehands bovenloopkraan? Zelfs dat is mogelijk, evenals alle benodigde onderdelen. Bovendien worden ze snel geleverd waardoor u binnen afzienbare tijd met één van de bestelde kranen aan de slag kan.

De veiligheid van de bovenloopkranen

Om er zeker van te zijn dat de bovenloopkranen voldoen aan alle daarvoor wettelijk vastgestelde veiligheidseisen is het belangrijk dat ze jaarlijks worden geïnspecteerd en gekeurd. Ook daarin kunnen wij u van dienst zijn. Zij verzorgen de inspecties en keuringen waardoor uw bovenloopkraan altijd in topconditie zijn en altijd veilig en betrouwbaar blijven. Om met deze materialen te werken is er wel een hijsbewijs en certificaat verplicht. Ook wordt de bediener geacht te werken met veiligheidsschoenen aan, veiligheidskleding en een helm te dragen. Om alles compleet te maken voordat u of iemand anders hiermee gaat werken kunt u al deze artikelen tegen zeer scherpe prijzen kopen.

Diverse bovenloopkranen

Er zijn verschillende soorten bij de Hijswinkel te verkrijgen. Hierbij kunt u denken aan profielliggers, kokerliggers of V-liggers. Ook is er verschil in de bedieningsmethodes. Hierbij kunt u denken aan een drukknopkast, ook wel ideaalbesturing genoemd. Ook kunnen bovenloopkranen bedient worden met radiobesturing en zelfs vanuit een cabine. Laat u bij de Hijswinkel informeren over welke kranen het meest geschikt zijn voor uw werkzaamheden en de bijpassende bedieningsmethodes. Tevens is het goed om daarbij aan te geven welke gewichtsklassen de bovenloopkranen aan moeten kunnen.

Wat is een bovenloopkraan?
Schuiven naar boven