Inspiratie voor je slaapkamer

Keuken

Wens je van een stijlvolle slaapkamer om bij weg te dromen? Dan is Meubella de plek om is te gaan kijken naar prachtige slaapkamerinterieur van hoge kwaliteit. Meubella volgt de trends van slaapkamer interieur van deze tijd en voor iedere wens heeft Meubella wat wils in petto. Denk je nog na over hoe je jouw slaapkamer mooier kunt maken? Dan kun je hier een behoorlijke dosis inspiratie opdoen!

Comfort en stijl met een goede boxspring

Een mooie stijlvolle slaapkamer maar ook voldoende nachtrust begint met een goed bed.

Meubella biedt keuze uit boxsprings in verschillende stijlvolle designs passend bij ieder soort interieur. Een leren of juist een zachte stoffen boxspring? Meubella heeft het allemaal! Een boxspring met een moderne uitstraling is onder andere ‘Alexandria’, een grijze of zwarte boxspring passend in een moderne slaapkamer. Deze boxspring is voorzien van een stoffen opbouw en bonellvering. Dat is stevige vering die rugklachten tegengaat. Er wordt een zacht comfortabel topmatras van 2 cm dik bijgeleverd. Voor een nog luxere uitstraling heeft Meubella de kunstleren boxspring ‘Luna’ te koop. In deze boxspring zit led verlichting verwerkt wat zeer passend is bij een modern slaapkamer interieur. Het koudschuim topmatras gaat nachtelijk zweten tegen. De twee matrassen die worden geleverd hebben een middelmatige stevigheid. Voor de liefhebber van wit is ook boxspring ‘Mila Wit’ een aanrader. Deze witte boxspring geeft ruimte en luchtigheid aan je slaapkamer en is tevens zeer passend voor een moderne touch. Mila beschikt over een grote led verlichtingsbalk in het hoofdbord wat jouw slaapkamer een futuristische look geeft. De 21 cm dikke matrassen zijn voorzien van bonellvering en daarbij wordt een koud schuim topmatras van 5 cm dik geleverd. Een prachtig bed die stijl uitstraalt in de slaapkamer. Indien je een boxspring met opbergruimte zoekt is Boxspring ‘Alexis’ een echte eye-catcher. Deze boxspring beschikt tevens over led verlichting in het hoofdbord en twee ruime opbergladen onderin. Het is een zeer prestigieuze boxspring met een Queen size uitstraling passend in een luxe modern slaapkamer design.

Passende kledingkast

Een mooie kledingkast mag in een kersvers modern slaapkamerinterieur zeker niet ontbreken. Meubella heeft vele designs kledingkasten in haar aanbod. Kledingkast ‘Atlanta’ beschikt over een moderne betonlook. Omdat de kast praktisch is en weinig ruimte tot zijn beschikking nodig heeft, is deze kast passend voor ieder type slaapkamer. Atlanta is naast de betonlook variant ook verkrijgbaar in een warme eikenhouten kleur, in een grijze eiken kleur, wit en in en een lichte eiken kleur. Voor iedereen genoeg keuze dus! Naast kast Atlanta heeft Meubella talloze andere kledingkasten in verschillende kleuren, ontwerpen en formaten om jouw slaapkamer de gewenste look te geven.

Nachtkastjes

Naast een ruime keuze uit bedden en kasten heeft Meubella unieke nachtkastjes te koop. Iedere uitvoering is verschillend en is passend in verschillende soorten slaapkamers. Het nachtkastje ‘Albany’ beschikt over een lade bovenin en led verlichting onderin. Het kastje geeft een zeer moderne touch en is passend bij een moderne zwarte of witte boxspring.

 

Inspiratie voor je slaapkamer
Schuiven naar boven