De 3 leukste kluswoningen in Doetinchem die jij wil hebben

kluswoning

Een kluswoning kopen is een spannende uitdaging. Er zitten veel voordelen aan het kopen van een kluswoning en zo ook voor een kluswoning in Doetinchem. Ben jij op zoek naar een leuke kluswoning in Doetinchem, maar weet je niet goed waar je moet zoeken? In dit artikel vertellen wij je alles over kluswoningen en waar je deze in Doetinchem vindt.

Wat is een kluswoning?

Een kluswoning is, zoals de naam al doet verklappen, een woning waar nog aan geklust moet worden. Zo’n woning noemt men ook wel een ‘opknappertje’. Wanneer je zo’n woning koopt, moet er vaak nog vrij veel aan geklust worden voor je er in woont. Een groot voordeel van een kluswoning is dat deze relatief goedkoop zijn ten opzichte van woningen die al helemaal klaar zijn om in te wonen. Echter zitten er wel veel kosten verbonden aan de verbouwing.

Voordelen van een kluswoning

Zoals je al las zijn kluswoningen relatief goedkoop wat een groot voordeel is. Je renoveert een kluswoning op de manier hoe jij het graag wil. Hierdoor creëer jij je droomhuis en kan je het inrichten zoals jij het wil. Je maakt de woning helemaal naar jouw wensen. Ook kluswoningen in Doetinchem hebben veel voordelen en gelukkig zijn er ook een aantal kluswoningen die jij zeker wil hebben.

doetinchem

1.      Woning Duval Slothouwerstraat 50

Deze woning van €275.000 bevindt zich in een groene en kindvriendelijke omgeving. Deze woning heeft een opvallende blauwe gevel, waardoor veel mensen afhaken. Toch biedt deze woning veel mogelijkheden als kluswoning. De meeste kamers zien er prima uit, maar de badkamer is wat gedateerd. Als kluswoning is deze woning in Doetinchem dus zeer geschikt.

2.      Woning Schouwburgplein 114

Deze maisonnette met drie kamers van €225.000 is een perfecte kluswoning in Doetinchem. De woning beschikt over een zonnig dakterras en een berging. De woning is in een prima staat, maar heeft een vrij uitgesproken keuken, wat niet bij iedereen in de smaak valt. Hierdoor is deze woning een goede kluswoning in Doetinchem.

3.      Woning Boekweitdreef 33

Ben je op zoek naar een goede starterwoning van €295.000 die je gemakkelijk opknapt? Dan is deze woning zeer geschikt voor jou. Deze woning bevindt zich dicht bij het stadscentrum van Doetinchem en is van alle gemakken voorzien. De meeste kamers zijn wat gedateerd, maar dat is een goede reden om deze op te knappen wanneer je hier intrekt.

Zoals je ziet biedt Doetinchem goede kluswoningen waar jij gemakkelijk je droomhuis van maakt.

De 3 leukste kluswoningen in Doetinchem die jij wil hebben
Schuiven naar boven