Solide basis van je bouwproject

planten

Ben je op zoek naar goede en goedkope betonpoeren? Dan is dat een uitstekende keuze voor een solide fundering van jouw bouwproject. Een betonpoer is blok beton dat je in de grond zet als fundering van een paal die in de grond moet staan. Daarnaast zorgt een betonpoer er voor dat de paal die je er in zet niet gaat rotten door water wat er via de grond in komt. Dit is heel erg goed voor de duurzaamheid van het bouwwerk. Zo blijft het namelijk heel erg lang goed.

Kies een specialist op gebied van betonpoeren

Er zijn vele bedrijven en bouwmarkten die betonpoeren verkopen. Maar er zijn ook specialisten in betonpoeren. Vaak zie je bij dat soort bedrijven een veel breder aanbod dan bij de reguliere bouwbedrijven. Iets wat erg handig omdat het per bouwproject verschilt welke afmeting je nodig hebt wat betreft betonpoeren.

Er zijn heel veel verschillende soorten betonpoeren. Ze zijn allemaal een beetje onder te verdelen in twee categorieën, rechthoekige en trapeziumvormige betonpoeren. Een trapeziumvormige betonpoer verspreidt de druk iets meer dan een rechthoekige betonpoer. Daardoor kun je een trapeziumvormige betonpoer beter gebruiken op een zachtere ondergrond dan een rechthoekige poer. Voor een hele zware constructie is het handig om een hele grote betonpoer te gebruiken. Daardoor wordt het gewicht van de constructie beter verdeeld over de ondergrond. Naast deze verschillende vormen betonpoer kun je ook een andere kleur krijgen voor mensen die geen betonkleur willen. Dit heet antraciet.

Stelplaat

Een betonpoer kun je ook met een stelplaat kopen. Dit houdt in dat je met een plaatje met schroefdraad de hoogte van de paal kunt verstellen. Dit is makkelijk te doen en kost niet veel tijd. Zo kost het niet zo veel moeite om je paal op de juiste hoogte te krijgen.

Betonpoerengigant is een voorbeeld van zo’n specialistisch bedrijf. Zij leveren in Nederland en België. Leveringen vinden alleen plaats op werkdagen. De levering vindt zo snel mogelijk plaats en kan vaak binnen 1 werkdag plaatsvinden. Dit is heel erg handig als je snel een betonpoer nodig hebt voor je constructie. Bekijk de webshop voor meer informatie over hen.

Solide basis van je bouwproject
Schuiven naar boven