Leuke tips om een kelder in te richten

man cave

Als je beschikt over een grote kelder dan is het erg leuk om deze op een unieke manier in te richten. Als man zijnde kan het bijvoorbeeld erg leuk zijn om hier een soort mancave van te maken. Om een mooie man cave te maken hoeft niet lastig te zijn. Wel is het belangrijk dat je het op de juiste manier aanpakt.

De verlichting

De kelder is bij de meeste mensen een erg donkere plek. Als je graag je kelder om wilt toveren tot een echte mancave, dan is het aan te raden om ook rekening te houden met de verlichting. Je kunt er hierbij voor kiezen om een aantal mooie spotjes in het plafond te hangen, maar daarnaast ook voor een unieke sterrenhemel. Dit tweede maakt de kamer direct al erg bijzonder. Om de sterrenhemel goed tot uiting te laten komen is het belangrijk dat je zorgt voor kleuren die hier perfect bij aansluiten. Zo creëer je een kamer waar mensen graag naartoe komen.

Wat wil je kunnen doen in de mancave?

Wanneer je een mancave wilt in de kelder dan is het verstandig om vooraf na te denken over wat hier allemaal in moet komen te staan. Zo is het bijvoorbeeld sterk aan te raden om er een mooie bar te plaatsen. Zorg er hierbij wel voor dat je genoeg ruimte hebt om bijvoorbeeld het bier koud te houden.

zankvoorziening is het ook leuk om te kunnen poolen in een mancave. Pooltafels kopen is bij een mancave een echte aanrader. Naast de pooltafel is het ook fijn om een mooie plek te hebben waar je kan zitten. Het is erg leuk als je stoelen aan de bar zet. Zo kun je met een aantal vrienden aan de bar een drankje doen.

 

Leuke tips om een kelder in te richten
Schuiven naar boven