Kunststof gevelbekleding

gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding wordt steeds populairder in Nederland, en dat is niet voor niets. Het brengt veel voordelen met zich mee. Daarover in dit artikel meer.

De toepassingen van kunststof gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding is niet alleen maar geschikt voor de voor- of achterkant van een huis. De gevelbekleding wordt ook gebruikt voor de zijkanten van een dakkapel. Zo heb je geen onderhoud meer aan het dakkapel die vaak op een hoge, niet bereikbare plek zit.

Ook wordt kunststof gevelbekleding gebruikt voor het bekleden voor tuinhuizen. Vaak staan deze op een plek waar het weer snel kan zorgen voor veroudering van het huisje. De kunststof gevelbekleding van Keralit is kleurvast en rot niet door vocht en nattigheid. Dit zorgt ervoor dat er nog jarenlang van het tuinhuis genoten kan worden.

Voordelen van kunststof gevelbekleding

Naast dat kunststof gevelbekleding onderhoudsarm is heeft het nog meer voordelen. Zo is de gevelbekleding is veel verschillende kleuren beschikbaar waardoor het nooit geschilderd hoeft te worden. Kies je voor de kunststof gevelbekleding van Keralit dan krijg je zelfs 10 jaar garantie. De kunststof gevelbekleding is makkelijk te plaatsen en is de perfecte vervanging voor hout. De gevelbekleding is namelijk zelfs te koop met houtnerf, hierdoor lijkt het op hout maar heeft het de voordelen van kunststof.

Kunststof gevelbekleding bestel je online

Er zijn veel webshops die kunststof gevelbekleding aanbieden. Het is lastig om te bepalen voor welke webshop je zou kiezen. Een tip is om goed op te letten of het een officiële dealer is. Zo is Holland Kunststof een officiële dealer van Keralit en verkoopt alleen 100% origineel Keralit. Daarnaast hanteert Holland Kunststof ook nog eens de beste prijs.

Er zijn webshop die goedkoop lijken maar het kan zijn dat je daar een langere levertijd hebt of zelfs een niet 100% origineel product koopt. Let daarom bij alle online aankopen goed op.

Kies voor duurzaamheid

De afgelopen jaren is duurzaamheid steeds belangrijker geworden. Ook in en om het huis zijn er verschillende mogelijkheden die het huis en het leven duurzamer maken. Zo kan er gekozen worden voor zonnepanelen, een warmtepomp maar ook voor kunststof gevelbekleding. Dit laatste is steeds meer een trend. Vooral het weinige onderhoud dat er nog gedaan moet worden na de plaatsing zorgt voor veel voordelen.

Kunststof gevelbekleding
Schuiven naar boven